Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-config.php on line 89
Tips | Advies Aandelen Kopen
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Tips

Op AdviesAandelenKopen.nl vindt je allerlei informatie die te maken hebben met het kopen van aandelen, wat de beurs precies inhoudt en welke aandelen op dit moment een positieve lijn hebben. In dit artikel geven we nog vijf extra tips die het beleggen een succes kunnen maken!

1. Lees, lees en lees! Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen voordat je ook maar iets van actie gaat ondernemen. Een goede basis is noodzakelijk om mee te beginnen. Weet je wat een aandeel inhoudt? Hoe ga je te werk? Er zijn veel boeken en artikels te vinden waar alles tot op het bot wordt uitgepluisd. Ook op AdviesAandelenKopen.nl staan diverse artikels waar je meer informatie uit kunt halen voordat je gaat beginnen.

2. Ga eerst eens oefenen voordat je echt je geld gaat investeren. Een tip is om eerst eens te kijken welke aandelen je graag zou willen kopen. Er zijn brokers die demo-accounts aanbieden waar je fictief kunt gaan beleggen.
Je hoeft niet perse een account aan te maken, je kunt ook zelf aan de slag gaan. Houd bijvoorbeeld de aandelen bij op je computer of gewoon op papier. Schrijf de datum op van je transacties, de prijs van de aandelen, de hoeveelheid aandelen, of je winst of verlies maakt, brokerkosten en belastingen op het dividend wat je uitbetaald zou krijgen. Houd deze resultaten bij voor een langere periode en vergelijk ze met verschillende marktindexen zoals de AEX of S&P 500. Ga pas met echt geld aan de slag als je je zeker voelt bij je “proefperiode”.

3. Beleg alleen in bedrijven die jij begrijpt. Als je geen flauw idee hebt waar je nu eigenlijk in gaat beleggen, doe het dan niet. Een mooie quote van Warren Buffet: “After you think, then think again”. Denk dus drie keer na voordat je een stap maakt.

4. Zorg voor geld achter de hand. Het is niet echt slim om te gaan beleggen wanneer je weinig geld hebt of geen baan hebt. Het is verstandig om genoeg geld te hebben waarmee je jezelf minstens voor 6 maanden kunt redden. Als je je baan dan verliest, heb je in ieder geval geld om jezelf te onderhouden en hoef je niet aan je aandelen te komen.

5. Kies een goede broker. Bekijk wat jouw wensen zijn en vergelijk alle brokers die dit bieden.

Gemaakt door op .


Start met beleggen *Uw kapitaal is in gevaar

Gratis advies

Beleggingsadvies

"Ik vind het heel leuk om mezelf bezig te houden met het beleggen van aandelen op de beurs. Hiervan wil ik jullie laten meeprofiteren en graag nieuwe strategieën aanleveren. Bezoek daarom mijn website regelmatig en volg de trends."

Live koersen

Beleggersmelding

Het vermogen dat u heeft loopt mogelijk gevaar met aandelen beleggen. Plus500, de aanbieder die wij aanbevelen is geschikt voor gevorderden en niet voor beginnende beleggers. Zorg daarom dat je alle CFD's weet. Plus500 is gereguleerd door Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk.