Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-config.php on line 89
Beste aandelen 2014 | Advies Aandelen Kopen
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Beste aandelen 2014

Het is verstandig om in de juiste aandelen te gaan beleggen in 2014 en daarom hebben wij een lijst opgesteld met de zeven favoriete aandelen van dit jaar. Deskundigen denken dat dit de toppers en zekerheidjes zijn voor de aandelenmarkt. Met minimaal 5 procent groei, en andere experts zeggen dat deze aandelen wel naar gemiddeld 19 procent groei gaan in een jaar tijd, lijken het verstandige investeringen. Niks is natuurlijk zeker, maar deze aandelen zijn wel stabiel en geven een redelijke zekerheid af.

De beste aandelentips

1. Aandelen analisten zien voor 2014 een positieve lijn bij ASMI. Dit heeft vooral te maken met lagere kosten en met de omzet uit de nieuwste technologie. Het koersdoel van ASMI is €28,10.

2. Door het herstel in de eurolanden, zal TNT Express hiervan profiteren. Zij worden gesteund door Deliver! Een kostenbesparingsprogramma. Het koersdoel van TNT Express is €8,00.

3. Volgens analisten heeft Arcadis een waardeaandeel met positieve vooruitzichten. Verwacht wordt dat deze partij gaat groeien in 2014. Ook kunnen overnames meehelpen aan waardeontwikkeling van het bedrijf. Het adviesbureau heeft een koersdoel ter waarde van €32,00.

4. Randstad zal het aankomende jaar een groeiende omzet krijgen, aldus de analisten. De consensus voor deze uitzender kan hierdoor sterk omhoog gaan. Ze zullen een koersdoel aanwenden van €63,00. Randstad had in 2013 al de grootste koerswinst binnen de AEX index.

5. In 2014 startte Boskalis met een positief begin. Zij zullen dit jaar verder gaan stijgen als er in Singapore meer projecten worden vrijgegeven. Het dochterbedrijf van Boskalis, Dockwise is ook bezig met een herstel. Het koersdoel is €45,00.

6. 2013 was niet echt het jaar van Heineken. De marktimpressie van Heineken is te ver omhoog geschoten. Het fonds is flink ondergewaardeerd, wat zeer onterecht is. De analisten hanteren een koersdoel van €57,50.

7. In 2014 zal DSM profijt gaan hebben van de groei bij Nutrition en van Performance Materials. Een boost voor dit bedrijf kan het hebben van activiteiten op het gebied van caprolactam zijn. DSM heeft een koersdoel van €65,00.

Gemaakt door op .


Start met beleggen *Uw kapitaal is in gevaar

Gratis advies

Beleggingsadvies

"Ik vind het heel leuk om mezelf bezig te houden met het beleggen van aandelen op de beurs. Hiervan wil ik jullie laten meeprofiteren en graag nieuwe strategieën aanleveren. Bezoek daarom mijn website regelmatig en volg de trends."

Live koersen

Beleggersmelding

Het vermogen dat u heeft loopt mogelijk gevaar met aandelen beleggen. Plus500, de aanbieder die wij aanbevelen is geschikt voor gevorderden en niet voor beginnende beleggers. Zorg daarom dat je alle CFD's weet. Plus500 is gereguleerd door Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk.