Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-config.php on line 89
Beginnen | Advies Aandelen Kopen
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/advies/domains/adviesaandelenkopen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Beginnen

Heeft u altijd al willen beleggen in aandelen, maar geen idee hoe? In dit artikel legt AdviesAandelenKopen.nl precies uit hoe je van start kunt gaan.

Voor alles is een eerste keer, zo luidt het gezegde. Zo ook voor het kopen van aandelen. Beleggen in aandelen kan uitlopen op iets waar je later veel plezier van kunt gaan beleven, mits je het slim aanpakt. Een gouden tip voor het kopen van aandelen is: geef niet te snel op en blijf gemotiveerd!

Het is het slimst om eerst veel te lezen over beleggen, aandelen en de beurzen. Vervolgens is het verstandig om een goede broker (de „dealer” van aandelen) te vinden en veel ervaring op te doen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld demo accounts aan te maken en vanuit die account een strategie bedenken die wel eens kan gaan werken. Dan komt de stap om ook daadwerkelijk geld te storten en actief gaat beleggen.

Vraag en aanbod voor aandelen
Aandelen worden gebaseerd op het vraag en aanbod principe. Ook toekomstige gebeurtenissen hebben hier invloed op. Als je nog geen idee hebt welke aandelen je wilt kopen, kun je het best beginnen bij de AEX. De AEX is een index waarop 25 Nederlandse bedrijven staan. Deze bedrijven hebben allemaal een eigen koersontwikkeling. Je kunt bijvoorbeeld beleggen in de Dow Jones, de Nasdaq of S&P 500. Ook in een latere fase van het beleggen zijn deze bedrijven interessant.

Kies bewust voor de korte of langere termijn
Voordat je werkelijk geld gaat gebruiken, is het belangrijk om te kiezen of je wil gaan beleggen op de korte of op de lange termijn. Als je kiest voor de korte termijn kun je het beste gebruik maken van de technische analyse. Ga je voor de lange termijn? Dan is de fundamentele analyse een beter idee. Deze analyses zijn erg van belang omdat ze helpen bij het bepalen van een koopwaardigheid van een aandeel.

Winst maken
Natuurlijk is winst maken het doel van beleggen, maar ook hier zitten nog verschillen in bij aandelen. Je hebt agressieve en defensieve aandelen. Ook hierin moet je gaan kiezen, wat vind je zelf belangrijk? Als je je keuzes hebt gemaakt, ga je een strategie bedenken. Hier kun je ook meer op lezen op AdviesAandelenKopen.nl

En natuurlijk gebeurt alles met vallen en opstaan, zo ook met het beleggen in aandelen. Al doende leert men en zul je mettertijd steeds slimmer en beter kunnen gaan beleggen.

Gemaakt door op .


Start met beleggen *Uw kapitaal is in gevaar

Gratis advies

Beleggingsadvies

"Ik vind het heel leuk om mezelf bezig te houden met het beleggen van aandelen op de beurs. Hiervan wil ik jullie laten meeprofiteren en graag nieuwe strategieën aanleveren. Bezoek daarom mijn website regelmatig en volg de trends."

Live koersen

Beleggersmelding

Het vermogen dat u heeft loopt mogelijk gevaar met aandelen beleggen. Plus500, de aanbieder die wij aanbevelen is geschikt voor gevorderden en niet voor beginnende beleggers. Zorg daarom dat je alle CFD's weet. Plus500 is gereguleerd door Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk.